2011-02-07
Kaatsheuvel

Nieuwe website voor Tinello Dressuur Cup

De nieuwe website voor de Tinello Dressuur Cup is live. Alhoewel we nog een en ander moeten doen zijn live gegaan om alvast google geindexeerd te kunnen worden. Wij danken Nicole van Baten, van BCM de Hoefslag voor haar bijdrage en adviezen met het verbeteren van de website. In de komende tijd zullen er nog enkele veranderingen en updates aangebracht worden. Heeft u een opmerking of vraag over de site of in het algemeen mail dan naar tinellodressuurcup@bcm.nl. Dank voor uw bijdrage.

tinllo naam NAAR ARCHIEF >>>

Joyce Heuitink wordt gefeliciteerd door Frans Klis
Eindhoven 4 juni 2011

5 wedstrijden in 2010-2011 en de finale

  1. Roosendaal, 21 en 22 december 2010, PSC Den Goubergh
  2. Laag Soeren, 8 en 9 januari 2011, PPSV De Spreng
  3. Etten-Leur, 8 en 9 april 2011, Blom’s Voorjaarswedstrijd
  4. Kootwijk, 14 mei 2011, PSV Gert van den Hoorn
  5. Eindhoven, 4 juni 2011, CH Eindhoven, Karpendonkse Plas

Finale: CSI Haarlemmermeer, 17 juni 2011

Tijdens de kwalificatiewedstrijden worden de klassieke proeven verreden. Om mee te dingen naar een startbewijs voor de finale dient men aan minimaal drie van de vijf wedstrijden te hebben deelgenomen. De beste acht combinaties per klasse plaatsen zich voor de finale tijdens CSI Haarlemmermeer (17 juni 2011), waar zij een Kür op Muziek zullen rijden. De kwalificatiewedstrijden worden gehouden tijdens:

Voor meer informatie en de Competitiebepalingen: www.knhs.nl en www.tinellodressuurcup.nl

De Tinello Dressuur Cup 2010/2011 heeft als belangrijkste doel de ontwikkeling van de Nederlandse combinaties in de kür op muziek voor de klassen ZZ-Licht, ZZ-Zwaar en Lichte Tour en zorgt voor een verantwoorde opbouw van/naar de Lichte Tour en/of naar de Zware Tour.

Tinello Keuken en Interieur, gevestigd in Kaatsheuvel, ontwerpt en fabriceert in eigen beheer landelijke keukens en zeer exclusieve keukens en interieurs op maat. Deze maatwerk keukens en interieurs vindt u op www.tinello.nl. Tinello is actief sponsor in de paardensport sinds 1998.

Mail ons

Tinello

Schelstraete

KNHS

Landelijke keuken bij Tinello

Slideshow image 1Slideshow image 2Slideshow image 3Slideshow image 4Slideshow image 5

Sergio Herman en zijn vrouw Ellemieke kozen voor een prachtige landelijke keuken van Tinello, namelijk de Ticino. Uitgebreide keuze in landelijke keukens en exclusieve  keukens  met een klassiek design vindt u bij Tinello Keuken & Interieur in Kaatsheuvel.

Landelijke keukens Tinello Stijlen

Landelijke keukens Tinello Projecten

Exclusieve keuken bij Tinello

Slideshow image 1Slideshow image 2Slideshow image 3Slideshow image 4Slideshow image 5Slideshow image 6

Bij deze typische klassieke vormgeving hoort natuurlijk een Aga fornuis. Al jaren is dit het model waar Tinello grote successen mee boekt. In menig huishouden, vaak gecombineerd met het interieur, is het onverslijtbaar mooi en luxe.

Klassieke exclusieve keukens bij Tinello

Klassieke keukens bij Tinello Projecten